24 Haziran 2010 Perşembe

Yilin En Iyi Kitabi


Arkadaslar biliyorsunuz ki Yilin En Iyi Kitabi`ni her yil seciyoruz. Bi yil da Saftirik secildi. Ben de okudum onu ve cok begendim bence birinci olmayi ha etmisti. Buradan Saftirigin yazarina ve resim cizerine bir alkis gonderiyorum. Sinan Noyan adinda bir arkadasim var ve o bu yaziyi ozellikle koymami istedi ve bakin koyuyorum. Bu yazi siteme de renk ve nese katti. Bu yazi siteme daha fazla bilgi de katti. Bu arada bu 20 ve 21 haziranda secildi. Umarim bu yaziyi okuyup da bilgilenirsiniz, simdilik bu kadar, bye!

Starstruck


Bildiginiz gibi Starstruck adinda yeni bir film cikti ve onun muzik cd`si de daha gecen hafta cikti. Cok guzel ben filmini de muzik cdsini de aldim ve bayildim. Muzik cd`sini daha cok begendim ama onemi yok ikisini de mukemmel!Bence hemen deneyin, bu benden size bir tavsiye ve begeniceginizden eminim. Dogum gunu hediye olacak kadar degerli, gorusuruz!

Bu yil Dunya Kupasi Guney Afrika`da yapiliyor ama Turkiye Bosniya ve Amerika`ya yenilerek elendi. Shakira bi yilki Dunya Kupasi sampiyona sarkisini soyluyor. Sarkinin adi Waka Waka This Time For Africa ama herkes kisaca Waka Waka diyor. Shakira gecen yilki Dunya`nin En Iyi Pop Sarkicisi odulunu aldigi icin, birsekilde birazcik Afrikali oldugu icin ve cok az Afrikaca bildigi icin bu sarkiyi soylmeye hak kazandi.Umarim insanlar begenmistir cunku bu sarki benim babamin en sevdigi sarki simdi ve ben de cok sevdim bu sarkiyi hep dinliyorum ve videosunu izliyorum. Ve dunya futbol kupasi sarkisinin Wavin Flag oldugunu sananlara soyluyorum o bir yil onceki dunya kupasinin sarkisiydi ve bironceki dunya futbol kupasi Amerika`da yapilmisti.

Avril Lavigne


Avril Lavigne bu yil Dunya`nin En Iyi Pop Sarkicisi secildi ve bu resimde verilen taci takiyor. Herkes bu haberi duyunca cok sevindi cunku gecen yil Dunya`nin En Iyi Pop Sarkicisi Shakira secilmisti ve bu yil Shakira FIFA Dunya kupasi sarkisi Waka Waka This Time For Africa`yi soyluyor. Belki Avril da 2014`teki dunya kupasindaki sarkiyi soyler!Umarim soyler!

Kizlar

Kizlar eger problemleriniz varsa ve benimle paylasmak istiyorsaniz lutfen recent comments yazisina yorum yapin. Recent Coments`a tiklamayin benim yazdigim recent comments yazisinin yorumlarina tiklayin ve su anda toplam 5 yorum var. Umarim siz de yorum yazarsiniz ve sitem kizlarla dolu olur ve berrunun sitesi gibi olabilir. Biz Berru ile baristik ve buna cok sevindim. Umarim bu siteyi tanidiginiz her kiza gosterirsiniz. Ve benim hakkimda daha fazla sey ogrenmek isterseniz sadece yazdigim recent comments yazisina yorum yaparak sorabilirsiniz, bye!